domenica 26 febbraio 2012

хто ми є ..

Привіт, друзі ... і ми 2 хлопця 33 років і Джейд Олександр 25 років, Генуя і Сампдорія шанувальників нашого розуму для життя і пристрасті, що нас об'єднує і що змусило нас закохатися.

Тепер чотири роки разом, і ми вирішили завершити наші мрії про любов передачі весілля у вересні 2012 року, у нас ще є правильно вибрати місце, але, безумовно, буде в нашому місті Генуї, в основному ми є сучасною парою, але зберігає реальні сімейні цінності.

Для того, щоб наші мрії збулися, нам потрібна допомога спонсорів, у нас є багато проектів, які повинні створити сім'ю, будинок буде побудований ... нормальні речі, але дорого.

Ми пропонуємо нашим блогом, наш Facebook сторінки як рекламний інструмент для всіх тих, хто хоче допомогти, перукарні, ресторани, ювелірні вироби, і нагадувати вам, що ваш весільний день буде на місці, ще належить визначити муніципальних широкий і просторий, де реклама може безроздільно панувати і видимість буде залежати!

Ми хотіли б зробити те, що наша мрія збулася, за допомогою вас і всіх тих, хто хоче допомогти!

Скоро ми будемо публікувати нашу історію, наші фотографії, annedoti моменту, як ми зустрілися на наших подорожах ... НАСТУПНІ США не пошкодуєте про це!

Nessun commento:

Posta un commento